Oppskrift på hjemmelaget pyntestige

Da jeg kom til Jon Ivar på torsdag, så hadde han snekret sammen en stige av pinner til meg. Vi hjemme hos meg skal snart flytte i et større hus, så jeg trenger litt forskjellig nytt i og med at jeg får sinnsykt mye bedre plass da. Han visste at jeg ønsket meg en sånn stige, så han lagde derfor det. Vi bestemte oss for å være litt snill med mamma også da, så vi snekret sammen en til hun og. Vil vise dere hvordan vi gjorde det, så kanskje dere også kan teste det ut. Jon Ivar er perfeksjonist, så han skal ha alt perfekt. Det gjør det vanskeligere å lage den faktisk. Jeg der i mot, bryr meg fint lite om den blir litt skjev. 

♥ Gå i skogen og sag deg den størrelsen på pinnene du selv ønsker. Jeg vil råde deg å ha nok pinner til minst fire trinn. Du må også passe på at sidene er ca like lange. 


♥ På alle pinnene du skal bruke, så må du skjære av alt av greiner så det ikke blir i veien når du skal begynne og skru.


♥ Kapp trinnene på stigen i den størrelsen du ønsker. De trenger ikke være perfekte når de skal festes. Det som blir ekstra i kantene er bare å sage av. Husk også at det skal se hjemmelaget ut, det er en del av sjarmen. 


♥ Nå skal den settes sammen. Du kan velge å ta det med øyemål eller være perfeksjonist med målestokk. Vi gjorde litt begge deler fordi jeg var så utålmodig, hehe. Jeg anbefaler å borre hull før du skrur skruene inn. Dette fordi treet har lett for å sprekke opp. Du kan bruke spiker, men det er ikke like solid som skruer. Sånn ble altså resultatet. Vi valgte å ha litt hyssing rundt skruene for å skjule de litt. Som dere ser, så er det ikke perfekt. Jeg liker at det ser hjemmelaget ut, og at ikke alt er 100% riktig med millimeter.
 

Har du noen ting du har laget til hjemmet som du vil dele med meg?


  2 kommentarer på "Oppskrift på hjemmelaget pyntestige"

Postet av: Maiken Elise
Så gøy å lage ting selv! Synes den ble kjempefin :-)
15.02.2016, 21:12
URL: http://maikenelise94.blogg.no
Postet av: Susanne Aardal
Maiken Elise: Ja! Tusen takk :)
16.02.2016, 18:05
URL: http://snaa.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Susanne. Jeg er en jente på 16år fra Høyanger. Jeg vil for det meste blogge om hverdag, mote osv.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: snaa.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits