Valentinsgave til den du er glad i

Som jeg sa for noen dager siden, så ville jeg dele med dere hva jeg lagde til Jon Ivar. Han har allerede fått det, så jeg slipper å være redd for og avsløre det her for han. Jeg har laget en snor med bilder hengende på. Den er det letteste av de to tingene jeg lagde. Jeg lagde også et hjerte som skulle forestille et spill, tre på rad. 

Bildesnoren

♥ Eneste jeg gjorde var å skrive ut noen bilder jeg likte av oss. Og så hadde jeg bestilt noen små klyper fra Ebay på forhånd, som kom til god nytte når jeg skulle lage denne. Jeg klipte ut alle bildene, skrev på datoen bakpå når de ble tatt, og så hang jeg de bare opp på snoren som jeg fant hjemme. Tre på rad spill

Først tegnet jeg på et stort hjerte og seks små hjerter på en pappbit fra Capri Sonne juice. Deretter klipte jeg dem ut. 

♥ Jeg fant en fin serviett jeg synest passet bra. Der klippet jeg ut to hjerter og limte det på den store. Pass på å klipp ut litt større hjerter enn det pappbiten er sånn at du kan lime det fint i kantene. Lim det på, og tegn en så kalla "hashtag" utenpå, det skal være spillerutene.

♥ De små hjertene farget jeg bare med den tusjfargen jeg ville. Skrev på en "S" for Susanne og "J" for Jon Ivar. 

Håper dette kan være til hjelp for noen andre med dårlig råd!  
 


  2 kommentarer på "Valentinsgave til den du er glad i"

Postet av: Veronica S
Så koselige gaver <3
13.02.2016, 13:02
URL: http://missmusicalqueen.blogg.no
Postet av: Susanne Aardal
Veronica S: Han likte det i alle fall :)
13.02.2016, 13:43
URL: http://snaa.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Susanne. Jeg er en jente på 16år fra Høyanger. Jeg vil for det meste blogge om hverdag, mote osv.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: snaa.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits