Positive og Negative sider ved et avstandsforhold

God dag! 

Jeg har en hektisk uke forran meg, så jeg prøver å få unnagjort litt innlegg da jeg har tid. Både for i dag, og for de neste dagene. Jeg synest det er spennende å lese hvordan andre opplever og har det i sitt forhold. Derfor vil jeg dele nettopp dette med dere. 

Negative sider

♥ Reiser er dyrt! Vi bor 2,5t med buss fra hverandre. Kanskje ikke like langt som mange andre, men i lengden er det langt og slitsomt. Nå har jeg skaffet meg busskort (heldigvis!!), og sparer en del penger på det. 

♥ Savnet er intenst! Det går ofte 1-2-3 uke fra hver gang vi ser hverandre, som oftest 2. Jeg er en veldig følsom person, og gråter utrolig lett. Det blir mye tenking, og tunge netter. Vi skyper så og si hver natt, så vi slipper å føle at vi sover alene. Dere tenker kanskje at det er sprøtt og rart, men det funker for meg. 

♥ Vanskelig å fokusere på andre viktige ting i hverdagene. Som for eksempel sliter jeg med å holde motivasjonen oppe på skolen. Tror det skyldes litt av savnet. Får ikke gjort så mye hjemme heller. Sitter som oftest å furter, og klarer ikke konsentrere meg.Positive sider

♥ Blir ikke lei hverandre. Nye kjærestepar har en tendens til å bli litt lei av hverandre når de blir gående oppi hverandre dag inn og dag ut. Dette slipper altså vi da, siden vi ser hverandre mye sjeldnere enn det. 

♥ Ekstra glad hver gang vi ser hverandre igjen. Når man ser hverandre såpass sjeldent som det vi gjør, da blir det mer spesielt når vi først er med hverandre. Han er jo helt i hundre hver gang vi ser hverandre igjen, hehe. Jeg liker det altså!

Avstandsforhold trenger ikke være så vanskelig som det kan høres ut til. Vi klarer det utrolig fint fordi vi er innstilt på det. Om man virkelig ønsker å være sammen med en person, så gjør man alt for at det skal fungere. Pass på å besøk hverandre jamnt, og ikke la det gå sånn 3 mnd mellom hver gang. Dette gjelder selvsagt de som bare bor noen få timer unna hverandre. Dere som bor halve Norge fra hverandre, vær flink å hold kontakt. Snakk med hverandre på telefonen hver dag, og skype ofte! Som sagt, det trenger ikke være så alt for vanskelig!

Hvordan har du det med ditt avstandsforhold? Er du heldig og har typen din 2 min unna?

 

 


  0 kommentarer på "Positive og Negative sider ved et avstandsforhold"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Susanne. Jeg er en jente på 16år fra Høyanger. Jeg vil for det meste blogge om hverdag, mote osv.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: snaa.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits