♥ FERIE ♥

Hei og hopp!

Nå kan jeg endelig si det er ferie! Vi er så heldig og slutter en dag før alle andre. Vi har fri annenhver fredag, og det er utrolig deilig. Tror de fleste skoler har sluttet med frifredager, men vi er så heldig at vi får ha det enda. Jeg reiser til Jon Ivar om ikke lenge, og fy så jeg ser frem til det. Avstandsforhold er ikke gøy når man må gå i flere uker før man får se hverandre igjen.

Nå kom jeg på en idé; noen av dere som kanskje kunne tenke dere et "Positive og negative sider ved avstandsforhold" innlegg? Gi en lyd fra dere! Kanskje det er noe annet dere ønsker av innlegg? Kom gjerne med tips, det vil jeg sette pris på!

 

Jeg har faktisk på meg flaske vipper fra Ebay i dag. Aner ikke hvor mye jeg har bestilt på Ebay, men det er ikke lite for å si det sånn! Jeg digger Ebay, og kommer til å fortsette med det!

Håper dere får en sykt rå vinterferie! 

 


  0 kommentarer på "♥ FERIE ♥"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Susanne. Jeg er en jente på 16år fra Høyanger. Jeg vil for det meste blogge om hverdag, mote osv.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: snaa.blogg@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits